La cervesa Torrada &AND BEER és guardonada amb la medalla de plata en la categoria English Strong Ale – Old Ale

 

La cervesa Torrada &AND BEER i el Barcelona Beer Challenge 2019

La cervesa Torrada &AND BEER ha estat premiada pel Barcelona Beer Challenge 2019 amb la medalla SILVER, dins de la categoria English Strong Ale – Old Ale. Es tracta d’un reconeixement internacional a la qualitat del treball realitzat fins ara per Cerveses &AND i ve a confirmar l’excel·lent acceptació que els nostres productes estan tenint tant en establiments col·laboradors com en l’opinió del consumidor final.

L’edició del Barcelona Beer Challenge 2019 ha comptat amb la participació de 218 cerveseres que han presentat a concurs 1.112 cerveses procedents de 22 països. Així, el concurs consolida uns premis que reconeixen, certifiquen i difonen la qualitat Tiradores de cerveza en linea en el Barcelona Beer Festival de cerveses que compleixen amb els estàndards més elevats. Aquests premis, atorgats per un jurat amb formació, titulació i capacitació específica, propicien que les seves decisions suposin un reconeixement nacional i internacional de les cerveses guardonades.

Aquest concurs neix sota el paraigua organitzatiu del Barcelona Beer Festival, principal esdeveniment del sector a Espanya i un dels principals del sud d’Europa, que atreu prop de 33.000 visitants en un cap de setmana, i on es troben les millors cerveseres en l’àmbit mundial.

 

Què és llavors el Barcelona Beer Festival?

El Barcelona Beer Festival és el major festival de cervesa internacional del nostre entorn geogràfic que se celebra anualment a l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Any rere any augmenta el nombre de persones interessades en el món i la cultura de la cervesa que assisteixen a aquest certamen a la recerca de tota mena d’informació. Des de novetats en els sistemes de producció, embotellat i etiquetatge, fins a cursos de formació sobre diferents àmbits de l’elaboració de cervesa ja sigui a casa, en petites empreses cerveseres, fins a gegants de la producció de cervesa artesana.

I per descomptat, acudeixen al Festival per a gaudir amb la degustació les novetats cerveseres del moment.

En aquesta edició s’ha consolidat el format d’anys anteriors on s’ajunten tres conceptes d’interès com ho són la cervesa, el Tablon anuncio de situacion de los tiradores de cerveza en el Barcelona Beer Festival 2019menjar i la música al llarg de tres dies. Aquest concepte global permet oferir als visitants la possibilitat de provar 650 cerveses artesanes (que representen a una mica més de 300 empreses productores) i degustar-les amb l’acompanyament d’una àmplia oferta gastronòmica que inclou una varietat d’hamburgueses, frankfurts, entrepans, cuina asiàtica, formatge, aletes de pollastre, també amb alternatives veganes i per a celíacs.

Així mateix se celebren xerrades, esdeveniments, tallers i presentacions relacionats amb la cervesa artesana i la seva elaboració, així com amb la gastronomia vinculada a la cervesa, que permeten acostar al públic a les últimes novetats del sector.

 

La cervesa Torrada &AND BEER ha tingut una acompanyant al Festival

Com l’any anterior, Cerveses &AND ha participat en l’oferta internacional de cerveses, en aquesta ocasió ha estat amb la Dos personas señalando el tidador numero 10 de la cerveza Rubia &AND en el Barcelona Beer Festivalcervesa Rossa &AND, una Blonde Ale de 4,2% que ens aporta aromes florals i herbàcies.

En aquesta ocasió vam tornar a Andorra molt satisfets per haver posat molt alt al nostre benvolgut país, no sols per haver participat en el grup de cerveses per a degustar, sinó sobretot pel premi atorgat a la nostra cervesa Torrada &AND, un producte elaborat en Andorra per andorrans i que ens empeny a continuar fent les coses molt bé.

D’altra banda, tant el premi rebut com la participació en un festival d’aquestes característiques comporten reforçar la nostra vocació internacional, tal com resa en el nostre eslògan corporatiu

FROM ANDORRA TO THE WORLD

Moltes gràcies als seguidors de les nostres cerveses i enhorabona als amants incondicionals, que n’hi ha i molts, de la cervesa Torrada &AND.